söndag 28 mars 2010

FUSK!!

Okej efter 1,5 vecka utan mat så gick det inte längre igår. Jag börjar med orsakerna först.

Vi åkte till Gbg för att hjälpa min sambos mamma som har ramlat och brutit armen. Det innebar att vi skulle handla till henne. Inne på det största Coop jag typ någonsin har sett är det fanns provsmakningar i varje hörn (lönehelg nu ju). Det luktat mat och godsaker överallt. Dahls bageri hade en egen disk där de sålde nybakat bröd och kakor och kransarna & limporna stod staplade på varandra och det luktade sååå gott. Men vi skötte oss. Åt inget. Åkte hem till hans mamma där hon åt middag. Satt och tittade på hennes mat. Hon hade även påskägg fyllda med smågodis. Men vi skötte oss. Åt inget.
Sen åkte vi hem hit. Efter en stund så fick jag ett sånt sug efter mat att det var helt galet. Jag kunde inte hejda mig. Katastrofen var ett faktum. Jag & sambon delade på en pizza (att jag valde pizza också, det absolut värsta, men klockan var 10 på kvällen, inget annat öppet). Det var den godaste pizzan jag har ätit i hela mitt liv!! Sen åt jag typ 10 bitar lösgodis också. Sen var min mage så full att jag var tvungen att gå och lägga mig. Hade så ont i magen :(

Med detta sagt så kan jag säga att det absolut inte var värt att fuska. Visst, jag njöt av min pizzabit men jag kände mig så full och äcklig i magen. Det är så skönt med cambridge för man känner sig så lätt när man bara dricker milkshakes. Man får så mycket spring i benen. Igårkväll kände jag mig som en strandad val.

Om jag ska se det positivt så gjorde den här fuskkvällen att jag känner mig säker på att jag kommer klara att gå ren kur en månad till. Jag kommer inte fuska mer.

Igår på morgonen vägde jag 106,1 kg.

Idag på morgonen vägde jag 107,2 kg.

So not worth it.... :-(

Inga kommentarer: